Χάμες Ροντρίγκες : Θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Χάμες Ροντρίγκες : Θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κολομβιανός επιθετικός μέσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει σκέψεις επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η μαδριλένικη ομάδα κινείται στον απόηχο της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και μπορεί υπό προϋποθέσεις να φέρει πίσω τον Κολομβιανό διεθνή επιθετικό μέσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Χάμες θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη και να λήξει από τώρα τον διετή δανεισμό του στην Μπάγερν Μονάχου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως ο Κολομβιάνος επιτελικός χαφ εξέφρασε τη θέληση να επιστρέψει στους μερένγκες, παρά το γεγονός πως έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα.

Μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο ο 27χρονος δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής, ο δρόμος ανοίγει για τον Χάμες, καθώς δεν έχασε ποτέ την εκτίμηση του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ. Ωστόσο, πρέπει και η Μπάγερν να συμφωνήσει για την παραχώρηση του Χάμες από τώρα.

Τη σεζόν που μας πέρασε σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 14 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βαυαρούς, ενώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο μοίρασε δύο ασίστ σε τρία ματς με την Κολομβία.

Marca

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ