Θυμίζει… νοσοκομείο η Ντόρτμουντ!

Θυμίζει… νοσοκομείο η Ντόρτμουντ!

Πάρα πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν το δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δεν είναι ένα. Ούτε δύο. Είναι πολύ περισσότερα τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί θα δώσουν ένα πολύ δύσκολο ματς στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Bundesliga, αφού θα ταξιδέψουν στην Φρανκφούρτη για να αντιμετωπίσουν την Άιντραχτ.

Εκτός αυτού ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Πίτερ Μπος, δεν μπορεί να υπολογίσει σίγουρα στους: Αντρέ Σούρλε, Μάρκο Ρόις και Σεμπάστιαν Ρόντε, οι οποίοι είναι στα «πιτς», λόγω τραυματισμών.

Παράλληλα, από την αποστολή της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα λείπουν οι Λούκας Πίστσεκ, Ράφαελ Γκερέιρο και Έρικ Ντούρμ. Και αν πιστέψατε πως αυτό θα ήταν το τέλος των προβλημάτων της γερμανικής ομάδας κάνατε μεγάλο λάθος. Παίρνουμε μία μεγάλη ανάσα και συνεχίζουμε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ποινή γι’ ακόμη μία αγωνιστική, ενώ δεν αποκλείεται εκτός απ’ όλους τους παραπάνω «οφ» να έχει βγει και ο Εμρέ Τοπράκ, ο οποίος βγήκε ως αλλαγή στο ματς του Champions League με τον ΑΠΟΕΛ.

Το μόνο καλό της όλης υπόθεσης είναι η επιστροφή του Μάρτσελ Σμέλτσερ στις προπονήσεις μετά από πέντε εβδομάδες απουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ