Παρί Σεν Ζερμέν : «Με τον κόσμο δίπλα μας θα νικήσουμε τη Ρεάλ» είπε ο Έμερι

Παρί Σεν Ζερμέν : «Με τον κόσμο δίπλα μας θα νικήσουμε τη Ρεάλ» είπε ο Έμερι

Σίγουρος πως η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League είναι ο Ουνάι Έμερι.

Πίστη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του έχει ο Ουνάι Έμερι, λίγο πριν τη ρεβάνς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έδειξε με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βασίλισσα και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, αφού ο κόσμος της γαλλικής ομάδας θα δώσει βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας στόχος για την ομάδα μας. Είναι μια στιγμή πολύ σημαντική, επίσης, για τους φιλάθλους μας, αλλά και για όλη τη Γαλλία. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Για πρώτη φορά μετά από καιρό έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, αυτό αλλάζει πολλά πράγματα» είπε αρχικά ο Έμερι και συμπλήρωσε:

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είμαστε με δώδεκα παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ ακόμα και αν βρίσκεται στην καλύτερη μέρα της».

Όσο για την απουσία του Νεϊμάρ είπε: «Με τον Νεϊμάρ η Παρί είναι ισχυρότερη, αλλά είμαστε και πάλι δυνατοί και χωρίς αυτόν. Υπάρχουν δύο επιλογές: η να καθίσουμε και να κλάψουμε ή, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ