Champions League : Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παρίσι

Champions League : Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παρίσι

Το Champions League επιστρέφει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς Παρίσι μεριά. Απόψε τα μεσάνυχτα θα πει το οριστικό αντίο για φέτος στη διοργάνωση ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή της. Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θα κονταροχτυπηθούν απόψε στις 21:45 (LIVE από to10.gr) στο «Παρκ ντε Πρενς» για τη μεταξύ τους ρεβάνς. […]

Το Champions League επιστρέφει και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς Παρίσι μεριά. Απόψε τα μεσάνυχτα θα πει το οριστικό αντίο για φέτος στη διοργάνωση ένα από τα φαβορί για την κατάκτησή της. Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θα κονταροχτυπηθούν απόψε στις 21:45 (LIVE από to10.gr) στο «Παρκ ντε Πρενς» για τη μεταξύ τους ρεβάνς.

Η «Βασίλισσα» έχει το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Να αναφέρουμε ότι τέτοιες μέρες πριν από 24 χρόνια, τον Μάρτιο του 1994, η Παρί τα είχε καταφέρει, καθώς στους προημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA ανέτρεψε το ίδιο σκορ με νίκη 4-1 στο Παρίσι! Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση η Ρεάλ του Σαντσίς και του Ζαμοράνο με αυτή του Σέρχιο Ράμος και του Ρονάλντο.

Ο προπονητής της Παρί, Ουνάι Έμερι στις χθεσινές του δηλώσεις, είπε τα εξής: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η κατάκτηση του Champions League είναι ένας στόχος για την ομάδα μας. Είναι μια στιγμή πολύ σημαντική, επίσης, για τους φιλάθλους μας, αλλά και για όλη τη Γαλλία. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Για πρώτη φορά μετά από καιρό έχουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας, αυτό αλλάζει πολλά πράγματα» είπε αρχικά ο Έμερι και συμπλήρωσε:

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα είμαστε με δώδεκα παίκτες. Νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε τη Ρεάλ ακόμα και αν βρίσκεται στην καλύτερη μέρα της».

Όσο για την απουσία του Νεϊμάρ είπε: «Με τον Νεϊμάρ η Παρί είναι ισχυρότερη, αλλά είμαστε και πάλι δυνατοί και χωρίς αυτόν. Υπάρχουν δύο επιλογές: η να καθίσουμε και να κλάψουμε ή, να σταθούμε στα πόδια μας και να παλέψουμε.»

Διαδικαστικού χαρακτήρα η αναμέτρηση του Άνφιλντ

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Πόρτο. Οι Άγγλοι έχουν κληρονομιά το 5-0 του πρώτου ματς στο Ντραγκάο και απλώς περιμένουν την κλήρωση της επόμενης Παρασκευής (16/3). Σέντρα και σε αυτό το ματς στις 21:45 (LIVE από to10.gr).

Να σημειωθεί τέλος, ότι μετά από απόφαση της UEFA, τόσο στους αγώνες του Champions League, όσο και σε εκείνους του Europa League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αιφνίδιο θάνατο του αρχηγού της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι.

Αναλυτικά οι ρεβάνς (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα)

Παρί Σ.Ζ.-Ρεάλ Μαδρίτης 6/3 21:45 (1-3)

Λίβερπουλ-Πόρτο 6/3 21:45 (5-0)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ