Λίβερπουλ – Πόρτο 0-0

Λίβερπουλ – Πόρτο 0-0

Λίβερπουλ και Πόρτο ουσιαστικά είχαν λύσει τις διαφορές τους με το 5-0 στην Πορτογαλία, με τη ρεβάνς στο Άνφιλντ να αποδεικνύεται μια αγγαρεία και για τους δύο (0-0). Λίγες φάσεις στο ματς, δοκάρι με τον Μανέ (31') οι Κόκκινοι.

Στο ίσως χειρότερο παιχνίδι του φετινού Champions League Λίβερπουλ και Πόρτο έμειναν στο 0-0 στο Άνφιλντ, με το 5-0 της Πορτογαλίας να «απωθεί» και τις δύο ομάδες από το να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό από την αρχή, καθώς ουσιαστικά η πρόκριση ήταν ήδη εξασφαλισμένη και οι γηπεδούχοι δεν προσπαθούσαν ιδιαίτερα να επιτεθούν. Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 32′, με τον Μανέ να σημαδεύει το δοκάρι του Κασίγιας μέσα από την περιοχή, στη μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Ο ρυθμός ανέβηκε κάπως στο δεύτερο μέρος, με τη Λίβερπουλ να έχει την πρώτη καλή στιγμή της στο 48′, όμως ο Μίλνερ δεν βρήκε καλά την μπάλα μετά από γύρισμα του Λαλάνα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο βρέθηκε τετ α τετ με τον Κασίγιας, αλλά άργησε αισθητά να πλασάρει και έχασε την ευκαιρία. Η Πόρτο βελτιώθηκε αρκετά από εκείνο το σημείο στο 80′ πλησίασε στο γκολ, όμως το πλασέ του Κορόνα πέρασε δίπλα από την εστία του Κάριους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτή που είχε την τελευταία μεγάλη φάση στο ματς με τον Κασίγιας στο ίσως τελευταίο παιχνίδι του στο Champions League να αποκρούει την κεφαλιά του Ινγκς.

Το τελικό 0-0 «είδε» τη Λίβερπουλ να προκρίνεται στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2008/09 με συνολικό σκορ 5-0 και πλέον αναμένει τον αντίπαλο της. Από την άλλη η Πόρτο μετά τη συντριβή του πρώτου ματς, αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι τη φετινή διοργάνωση και στρέφει την προσοχή της στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Λόβρεν, Γκόμεζ, Χέντερσον, Μορένο, Μίλνερ, Λαλάνα, Τσαν (81′ Κλαβάν), Μάτιπ, Φιρμίνο (62′ Ινγκς), Μανέ (74′ Σαλάχ).

Πόρτο (Σέρτζιο Κονεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Τόρες, Αντρέ (62′ Ολιβέιρα), Ρέγιες, Φελίπε, Ντιόγκο, Μπρούνο, Γουάρις (68′ Ρικάρντο), Κορόνα, Αμπουμπακάρ (80′ Πασιέντσια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ