Λεμονής εναντίον Βαλβέρδε: Δέκα χρόνια μετά! (vid)

Το ημερολόγιο γράφει 16-8-2007 και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει σε φιλικό την φοβερή Εσπανιόλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Λεμονής εναντίον Βαλβέρδε: Δέκα χρόνια μετά! (vid) | to10.gr

Το ημερολόγιο γράφει 16-8-2007 και ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να αντιμετωπίσει σε φιλικό την φοβερή Εσπανιόλ του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στον πάγκο των ερυθρόλευκων εκείνη την χρονιά βρίσκεται ο Τάκης Λεμονής ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ισπανό προπονητή ο οποίος θυμίζουμε πως το 2007 έφτασε με τους “Περικίτος” μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου UEFA.

Στο παιχνίδι αυτό τελικά η Εσπανιόλ επικρατεί με 3-2 έναντι των Ερυθρόλευκων με τον Ταμούδο να πετυχαίνει δύο γκολ και τον, 18χρονο τότε, Κώστα Μήτρογλου να σημειώνει το τελικό σκορ μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Σήμερα , δεκα χρόνια μετά από εκείνο το παιχνίδι, οι δύο άντρες συναντιούνται ξανά.

Ο ένας έχει καταφέρει μετά από χρόνια επιτυχιών και σκληρής δουλειάς να βρίσκεται στον πάγκο που κάποτε έβλεπε μόνο στα όνειρά του, αυτόν της Μπαρτσελόνα.

Ο άλλος βρίσκεται ακόμη στον πάγκο που έκανε πολλούς να…χάσουν τον ύπνο τους, μοιάζοντας να είναι ο μοναδικός που έχει την πίστη, την θέληση και την ικανότητα να κάτσει εκεί όταν όλοι οι άλλοι τρέμουν.

Δύο άνθρωποι, δύο εντελώς διαφορετικές πορείες, μία πολύ μεγάλη αναμέτρηση που θα τους θυμίσει για ακόμη μια φορά γιατί αγαπάνε τόσο πολύ αυτό που κάνουν. Ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και ας νικήσει ο…καλύτερος!