Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ 2-0 : «Καθάρισε» Ίντερ και πρωτιά η Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ίντερ 2-0 : «Καθάρισε» Ίντερ και πρωτιά η Ρεάλ

Στον «τελικό» της πρώτης θέσης του τέταρτου ομίλου η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Ίντερ, την ώρα που η... ελληνική Σέριφ ερχόταν ισόπαλη με 1-1 στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ έχοντας ήδη εξασφαλίσει όμως το εισιτήριο για το Europa League.

Η μόνη ανοιχτή υπόθεση στον τέταρτο όμιλο του Champions League ήταν αυτή που αφορούσε στην πρωτιά του ομίλου. Η Ίντερ ταξίδεψε στη Μαδρίτη με στόχο το διπλό που θα την έφερνε στην κορυφή ενώ η Ρεάλ βολευόταν και με ισοπαλία. Τελικά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν πολύ ανώτερη από τους πρωταθλητές Ιταλίας, επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» ως πρώτη.

Στο άλλο ματς που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού που είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την τρίτη θέση και το Europa League, πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Σαχτάρ στο Κίεβο.

Πρώτη και καλύτερη η «Βασίλισσα»

Βινίσιους από τη μία, Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς από την άλλη είχαν κάποιες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα και στο 17′ η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Κρόος έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 1-0. Μάλιστα στο 45′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του Ροντρίγκο σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Γιόβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς στο 55′ και οκτώ λεπτά μετά οι «νερατζούρι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπαρέλα για χτύπημα στον Μιλιτάο. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ίντερ που δέχτηκε και δεύτερο γκολ, όταν στο 79′ ο Ασένσιο με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Μεντί, Αλάμπα, Κρόος (78’Βαλβέρδε), Μόντριτς, Κασεμίρο (71’Καμαβινγκά), Βινίσιους (80’Αζάρ), Ροντρίγκο (78’Ασένσιο), Γιόβιτς (78’Μαριάνο Ντίαζ)

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντούμφρις (46’Ntιμάρκο), Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Ντ’Αμπρόζιο, Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου (60’Βεσίνο), Μπρόζοβιτς (60’Βιδάλ), Μπαρέλα, Ντζέκο (60’Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες (66’Γκαλιαρντίνι)

«Όρθια» και στην Ουκρανία η Σέριφ

Η Σέριφ είχε ήδη «κλειδώσει» την τρίτη θέση, αλλά κατάφερε να πάρει βαθμό και στην Ουκρανία αφού ισοφάρισε στο φινάλε την Σαχτάρ σε 1-1. Στο 24′ το φαλτσαριστό σουτ του Σόλομον σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη και στο 42′ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ του Φερνάντο. Μάλιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Σαχτάρ είχε και δεύτερο δοκάρι, με τον Ντοντό.

Ο Αθανασιάδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Σέριφ καθώς την κράτησε μέσα στο ματς σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο και αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε η ισοφάριση στο φινάλε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων συγκεκριμένα, ο Νικόλοβ έφυγε στην κόντρα κι έκανε το 1-1 βάζοντας τον καλύτερο επίλογο στην παρθενική συμμετοχή της Σέριφ στους ομίλους του Champions League.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ (86’ Σεβτσένκο), Ντοντό, Κριβτσόβ, Μποντάρ, Κορνιένκο (67’ Ισμαΐλι), Μάρκος Αντόνιο, Μάρλος, Μπονταρένκο (67’ Μαϊκόν), Σουντάκοβ (46’ Τετέ), Σόλομον, Φερνάντο (46’ Μούντρικ)

Σέριφ Τιρασπόλ: Αθανασιάδης, Κριστιάνο, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κοστάντζα, Κολοβός (46’ Νικόλοβ), Τιλ, Αντό, Μπρούνο, Τραορέ, Γιανσανέ.

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ