Ντι Φραντσέσκο : «Η Μπαρτσελόνα είχε βοήθεια από τον διαιτητή»

Ντι Φραντσέσκο : «Η Μπαρτσελόνα είχε βοήθεια από τον διαιτητή»

Ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο μίλησε για την ήττα της Ρόμα από την Μπαρτσελόνα με 4-1 και στάθηκε κυρίως στις αποφάσεις του διαιτητή, αλλά και στα λάθη των παικτών του.

Άδικη θωρεί ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο την ευρεία ήττα (4-1) που γνώρισε η Ρόμα χθες το βράδυ στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική συνάντηση στο Champions League.

«Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-0, χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι πραγματικά κρίμα», είπε ο προπονητής της Ρόμα.

«Αυτή η Μπαρτσελόνα είναι ήδη καλή, δεν χρειάζεται βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι βοηθήθηκε από τον διαιτητή αλλά και από εμάς. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τους παίκτες μου, γιατί έχουμε κάνει μεγάλο παιχνίδι από την άποψη της στάσης που είχαμε. Όμως κάναμε δύο αυτογκόλ και δώσαμε άλλη διάσταση που αποδείχτηκε καθοριστική. Αλλά από την άποψη του χαρακτήρα και της στάσης είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι. Μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες καταστάσεις του παιχνιδιού που μας τιμώρησαν. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία, είναι πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε», πρόσθεσε.

«Εάν εκείνοι έκαναν κάτι λιγότερο από εκείνο που συνηθίζουν, αυτό έγινε χάρη σε μας, λόγω της στάσης μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ