Η Βασιλεία θα τσεκάρει τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Στεάουα

Η Βασιλεία θα τσεκάρει τον ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Στεάουα

Στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Στεάουα την προσεχή Δευτέρα (9/7) θα υπάρχει και ένας «κατάσκοπος» της Βασιλείας.

Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία πλησιάζει, καθώς είναι ορισμένο να γίνει στις 24 Ιουλίου στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος έχει ξεκινήσει την κατασκοπία της ελβετικής ομάδας εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο Γιάννης Θωμαΐδης έχει δει από κοντά τα πρώτα φιλικά των Ελβετών.

Χθες (6/7) η Βασιλεία χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε στα φιλικά της με 2-0 τη Βάκερ Ίνσμπουργκ και με 3-1 την Ιλέρτισεν. Σε αυτά τα ματς δεν υπήρξε άνθρωπος του Δικέφαλου για κατασκοπία.

Ο ΠΑΟΚ θα τσεκάρει καλύτερα τη Βασιλεία στα επόμενα τρία φιλικά της με τη Γουλβς (10/7), την Ααράου (13/7 πρωί) και τη Φέγενορντ (13/7 βράδυ) τα οποία θα είναι και πιο αντιπροσωπευτικά του τρόπου που αγωνίζεται.

Από την πλευρά της η ελβετική ομάδα δεν έχει δει από κοντά κάποιο από τα τρία πρώτα φιλικά του Δικέφαλου και το έως τώρα σκάουτινγκ περιορίστηκε σε αναλύσεις από DVD.

Πλέον όμως εντείνουν και οι Ελβετοί την κατασκοπία τους, καθώς θα στείλουν άνθρωπο στο φιλικό της προσεχούς Δευτέρας (9/7) στην Ολλανδία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ