Βίκι : «Δύσκολα τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Βίκι : «Δύσκολα τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ραφαέλ Βικί μίλησε για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία που πλησιάζουν.

Ο προπονητής της Βασιλείας, Ραφαέλ Βικί, μίλησε στον «Arena FM 89,4» για τις προσεχείς αναμετρήσεις της ελβετικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα και δύσκολα ματς. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία πολύ καλή ομάδα πέρυσι, που τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Είναι μία έμπειρη ομάδα με καλούς παίκτες, που βρίσκεται στο μέσο της προετοιμασίας της, όμως, θεωρώ ότι θα γίνουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε, αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League», τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η Βασιλεία έχασε σημαντικούς παίκτες είπε: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε παίκτες. Αλλά έχουμε μία καλή ομάδα, μ’ έναν καλό ξένο τερματοφύλακα, έναν Γάλλο στράικερ και ψάχνουμε τώρα στην αγορά και για άλλους παίκτες. Δεν θέλω να σας επηρεάσω για το τι πιστεύετε στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ ότι θα είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθούμε τις κινήσεις του ΠΑΟΚ, όπως παρακολουθεί και αυτός τις δικές μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα μεταξύ μας παιχνίδια, όπως θέλει και ο ΠΑΟΚ».

Για το γήπεδο της Τούμπας και την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και το αν έχει πάρει πληροφορίες από τον Κώστα Δημητρίου (που πήγε φέτος από τον Δικέφαλο στη Βασιλεία): «Όχι, δεν έχω ακόμα πληροφορίες ούτε με τον Κώστα μιλήσαμε γι’ αυτό. Έχουμε προσωπικό και παίκτες, που έχουν παίξει στην Τούμπα και γνωρίζουν τι θα περιμένουν. Είμαστε μία νεανική ομάδα, αλλά με εμπειρία. Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή», όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το περιμένω. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, παρά την έντονη ατμόσφαιρα. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ωραίο να παίζεται σ’ ένα γεμάτο γήπεδο».

Για τη δική του ομάδα, που ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες το πρώτο στάδιο προετοιμασίας και το αν θα είναι έτοιμη για τα ματς με τον ΠΑΟΚ: «Τρεις μέρες πριν το πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα κόντρα στη Σεν Γκαλέν και τρεις ημέρες μετά ταξιδεύουμε στην Ελλάδα. Προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και για το Champions League φυσικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ