Επαφές ΠΑΟΚ-Βασιλείας για τα εισιτήρια των αγώνων

Επαφές ΠΑΟΚ-Βασιλείας για τα εισιτήρια των αγώνων

Μέχρι το τέλος της εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο ακριβές αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία στους φιλοξενούμενους.

Μπορεί η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βασιλεία να διεξαχθεί σε 14 βράδια, όμως η πρώτη «μάχη» θα είναι σε λίγες ημέρες όπου οι δύο ομάδες θα γνωρίσουν τον ακριβές αριθμό εισιτηρίων που έχουν στη διάθεσή τους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Τα δύο ποδοσφαιρικά κλαμπ θα έχουν τις επόμενες ώρες μια πρώτη επαφή για την ανταλλαγή εισιτηρίων και φυσικά με βάση και το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων.

Οι Θεσσαλονικείς θα διαθέσουν όλη την θύρα 8 για τις ανάγκες των Ελβετών φιλάθλων. Στην Τούμπα πιστεύουν πως οι άνθρωποι της Βασιλείας δεν θα ζητήσουν περισσότερα από 1.000-1.200 εισιτήρια. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και από το εξωτερικό για να βρεθούν στο Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ. Το συγκεκριμένο γήπεδο που ανακαινίστηκε το 2001, έχει χωρητικότητα 38.512 θέσεων και με βάσει του 5% των φιλοξενούμενων οι ασπρόμαυροι θα πάρουν κοντά στις 2.000 εισιτήρια.

Ο αριθμός είναι μικρός για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τους φιλάθλους του Δικέφαλου. Όμως, μια ανακοίνωση της Βασιλείας ίσως και να μεγαλώσει κατά πολύ τον αριθμό των εισιτηρίων που θα έχουν οι ασπρόμαυροι. Οι Ελβετοί μέσα από ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, έκανε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να προμηθεύεται το εισιτήριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η Βασιλεία στην παρούσα φάση δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας της περσινής σεζόν για να αγοράσουν το εισιτήριο του αγώνα. Από τις 20 Ιουλίου, θα αρχίσει η ελεύθερη πώληση των εισιτηρίων.
Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού να προμηθευτούν περισσότερα εισιτήρια από την ελεύθερη αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ