«Φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Champions League»

«Φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπει στους ομίλους του Champions League»

Ο Αλέξης Αλεξίου μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ και τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Δικέφαλος του Βορρά για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ο Αλέξης Αλεξίου θεωρεί τον φετινό ΠΑΟΚ ικανό να περάσει στους ομίλους του Champions League. Μιλώντας στο «Metropolis 95.5» σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Δικέφαλου στα φιλικά αλλά και τις βλέψεις που μπορεί να έχει η ομάδα.

Για τα φιλικά είπε: «Δύο είδα. Νομίζω ότι είναι ίδια η περσινή ομάδα, υπάρχει ομοιογένεια. Θα στηριχθεί κόντρα στην Βασιλεία στην περσινή ενδεκάδα».

Αν είναι καλό ή κακό που θα στηριχθεί στους παίκτες της προηγούμενης χρονιάς: «Χρειάζονται προσαρμογή τα νέα παιδιά στην ομάδα. Νομίζω πως είναι καλό γιατί σιγά σιγά θα ενσωματωθούν οι καινούριοι με την ομάδα. Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής».

Αν θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερες μεταγραφές: «Θα μπορούσαν να γίνουν μεταγραφές από την περίοδο της προετοιμασίας ώστε να δέσουν με το σύνολο. Προσωπικά, πιστεύω πως οι μεταγραφές έπρεπε να γίνουν στην προετοιμασία για να είναι όλοι έτοιμοι. Ο προπονητής και η ομάδα ξέρουν καλύτερα από εμάς».

Αν είναι σημαντικές οι σταθερές στην προπόνηση για να βοηθήσουν την ομάδα: «Στην προπονητική λένε ότι οι επαναλαμβανόμενες ασκήσεις είναι αυτές με τις οποίες μαθαίνει ο ποδοσφαιριστής τι θέλει από αυτούς ο προπονητής. Το σύστημα που θέλει να παίξει όπως και όλα, ο προπονητής τα δουλεύει όλα στην προετοιμασία. Τον τρόπο που θα παίξουν, την αμυντική και επιθετική λειτουργία αλλά και τους σχηματισμούς».

Για την παρουσία ορισμένων παικτών που έδιναν ποιότητα με την προπόνηση της ομάδας: «Ναι, αλλά και οι παίκτες που έρχονται είναι ποιοτικοί και μπαίνουν στον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ».

Για το αν θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει ως τους ομίλους του Champions League: «Βασικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκινάει νωρίς την προετοιμασία. Νομίζω πως η ομάδα έχει έτοιμους παίκτες για αυτό και γίνονται προπονήσεις σε γρήγορους ρυθμούς. Πρέπει να είναι φρέσκοι, να υπάρχει ομοιογένεια. Να πάει βήμα βήμα γιατί αν έχει καλές κληρώσεις μπορεί να φτάσει και μέχρι τους ομίλους του Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ