Λουτσέσκου : «Μην ασχολείστε με τη Βασιλεία, πάμε για νίκη στην Ελβετία»

Λουτσέσκου : «Μην ασχολείστε με τη Βασιλεία, πάμε για νίκη στην Ελβετία»

Θέμα συζήτησης έγινε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ η απόλυση του Ράφαελ Βίκι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ζητάει από τους παίκτες του να μην ασχολούνται με το τι γίνεται στη Βασιλεία, αλλά το πως θα πάρουν τη νίκη στην Ελβετία.

Η απομάκρυνση του Ράφαελ Βίκι, από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας της Βασιλείας, σχολιάστηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι παίκτες του Δικεφάλου, απόρησαν με την απόφαση των Ελβετών και αναρωτήθηκαν αν η πρόκριση είχε κριθεί από την αναμέτρηση της Τούμπας ποια θα ήταν η απόφαση που θα έπαιρναν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέποντας πως οι εξελίξεις στη Βασιλεία συνέχισαν να απασχολούν τους ποδοσφαιριστές του αποφάσισε να βάλει ένα τέλος προκειμένου να μην τους γυρίσει όλο αυτό μπούμερανγκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους επιστήσει την προσοχή ενόψει του επαναληπτικού με τη Βασιλεία. «Το τι γίνεται στη Βασιλεία, εμάς δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε την δική μας δουλειά. Θέλω στον επαναληπτικό να παίξουμε για τη νίκη. Αυτό για μένα είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που πρέπει να επιδιώξουμε. Δεν θα συμβιβαστώ μόνο με μια πρόκριση. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα όποια λάθη κάναμε προκειμένου να εμφανιστούμε καλύτερη στην Ελβετία. Η Βασιλεία θα παίξει επιθετικά στο δεύτερο παιχνίδι και αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε. Δεν θα πρέπει να αιφνιδιαστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ