Μονακό – Λειψία 1-4

Μονακό – Λειψία 1-4

Μία φοβερή και τρομερή Λειψία διέλυσε με 4-1 την Μονακό στο Πριγκιπάτο, την απέκλεισε και θα παλέψει για την πρόκρισή της στους «16» τις διοργάνωσης.

Ποιος είδε την Λειψία και δεν την φοβήθηκε. Η ομάδα του Ραλφ Χάζενχουλτ διέσυρε την Μονακό με 4-1 μέσα στο Λουί Ντε και εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της συνέχεια.

Αυτό το αποτέλεσμα είναι καταδικαστικό για τους Μονεγάσκους, καθώς αποκλείστηκαν και μαθηματικά από τη συνέχεια τόσο του Champions League, όσο και του Europa League.

Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε πολύ νωρίς. Μόλις στο 6’ λεπτό ο Ζέμερσον έγινε μοιραίος για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς σημείωσε αυτογκολ κάνοντας το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε τραγικό λάθος με αποτέλεσμα ο Βέρνερ να γράψει το 0-2.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάλι ο Βέρνερ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το δεύτερο δικό του γκολ και τρίτο των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μία αντίδραση με το Φαλκάο να μειώνει σε 1-3 στο 43’, όμως δύο λεπτά μετά ο Κεϊτά με το πρώτο του γκολ στην διοργάνωση, έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της Μονακό για πρόκριση και κλείδωσε το ματς για τους Γερμανούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ πέταξαν λευκή πετσέτα, και αυτοί της Λειψίας κατέβασαν στροφές με αποτέλεσμα να μην υπάρξει άλλη αλλαγή στο σκορ.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ραγκί, Γκλικ, Ζόρζ, Τζέμερσον, Τίλεμανς, Φαμπίνιο, Μουτίνιο (83′ Καρίγιο), Ρόνι Λόπες (66′ Γκεζάλ), Κεϊτά (59′ Ντιακαμπί), Φαλκάο

Λειψία (Ραλφ Χάζενχουλτ): Γκουλασί, Χάλστενμπεργκ, Ουπαμεκάνο, Όρμπαν, Κλόστερμαν, Φόρσμπεργκ (79′ Λάιμερ), Κεϊτά, Καμπλ, Σάμπιτσερ (35’ Ντεμ), Βέρνερ (58′ Μπρούμα), Πόουλσεν

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1) Μπεσίκτας 11

2) Πόρτο 7

3) Λειψία 7

4) Μονακό 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ