Λεμονής: «Αυτά τα ματς περιμένεις»

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» για Βαρκελώνη το απόγευμα και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής μίλησε για το μεγάλο ματς λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά. «Σ’ αυτά τα παιχνίδια όλοι περιμένουν να παίξουν κι όλοι θέλουν να μπουν στο Καμπ Νου. Αυτές είναι ωραίες στιγμές και όλοι καταλαβαίνουν πως τέτοια παιχνίδια […]

Λεμονής: «Αυτά τα ματς περιμένεις» | to10.gr

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» για Βαρκελώνη το απόγευμα και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής μίλησε για το μεγάλο ματς λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του Πειραιά.

«Σ’ αυτά τα παιχνίδια όλοι περιμένουν να παίξουν κι όλοι θέλουν να μπουν στο Καμπ Νου. Αυτές είναι ωραίες στιγμές και όλοι καταλαβαίνουν πως τέτοια παιχνίδια τα περιμένεις πως και πως. Δεν τίθεται θέμα για το αν πρέπει να μιλήσει ο προπονητής για τη σημασία ενός αγώνα.

Είναι κάτι που έρχεται μόνο του» ήταν τα πρώτα λόγια του Λεμονή. Ο 57χρονος τεχνικός ρωτήθηκε και για τις διαφορές που θα έχει το ματς στη Βαρκελώνη σε σύγκριση μ’ εκείνο στο Τορίνο, με τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος να επισημαίνει. «Οι δύο ομάδες διαφέρουν στην προσέγγιση τους στο παιχνίδι αλλά ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ο ίδιος».

Τέλος ο Λεμονής ρωτήθηκε και για το αν η νίκη της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη θα σημάνει την αντεπίθεση των Πειραιωτών, τόνισε. «Αυτό θα το δούμε στη συνέχεια. Πρόκειται για δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, έστω κι έτσι όπως πήγε στο τέλος».