Εβγαλαν στη… σέντρα τον Περέϊρα

«Δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές» αναφέρουν οι Έλληνες ρέφερι σε mail προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ.

Εβγαλαν στη… σέντρα τον Περέϊρα | to10.gr

Την αντίδραση των διαιτητών και των βοηθών της Super League προκάλεσε ο ορισμός του Ισπανού Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κίνηση που από την πλευρά της ΕΠΟ ήταν έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους Έλληνες ρέφερι.

Η δικαιολογία του προέδρου της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα… «Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον» δεν έπεισε κανένα, και οι διαιτητές την Παρασκευή (11/5), του απάντησαν με email, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα.

Σε αυτό, υποστηρίζουν ότι με τον ορισμό ξένου διαιτητή, η ΚΕΔ δημιούργησε… «μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές»

Αναλυτικά το περιεχόμενο το e-mail…

«Αγαπητέ Κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξή σας τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές. Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φορά που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται ερήμην μας. Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεσή σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη, να είστε σίγουρος ότι απο τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε. Οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο».