Βάτσιος, Καλογερόπουλος, Στυλιαράς, Αρετόπουλος, Μάνταλος εκτός πινάκων!

Βάτσιος, Καλογερόπουλος, Στυλιαράς, Αρετόπουλος, Μάνταλος εκτός πινάκων!

Μαχαίρι στους πίνακες διαιτησίας. Στο συμβούλιο που είναι σε εξέλιξη ο Περέιρα ανακοίνωσε τον πίνακα της Super League. Αποτελείται από 23 διαιτητές. Μεταξύ άλλων έχει κοπεί οι διεθνείς Σταύρος Μάνταλος, Αλέξανδρος Αρετόπουλος και οι Βάτσιος, Καλογερόπουλος, Μάνταλος!

Η επόμενη μέρα στη διαιτησία ξεκίνησε, με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα και τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ, να παίρνουν μαχαίρι και να κόβουν πλήθος πρωτοκλασάτων διαιτητών από τον πίνακα της Super League, ο οποίος αποτελείται πλέον από 23 διαιτητές.

Ο Περέιρα και οι συν αυτώ αποφάσισαν να καρατομήσουν από τους πίνακες της διαιτησίας τρεις διεθνείς διαιτητές, αλλά και αρκετούς ακόμη που προκάλεσαν σάλο με τις αποφάσεις τους στη διάρκεια της περσινής σεζόν. Με τον Αριστείδη Βάτσιο να είναι ένας από εκείνους που θα βλέπουν τη Super League από το… σπίτι τους τη νέα χρονιά, μην έχοντας την ευκαιρία να υποδείξει πέναλτι εκτός περιοχής, όπως η «ομορφιάς» που δημιούργησε στο Λαμία-ΑΕΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους διεθενείς, εκτός πινάκων τέθηκαν οι Αλέξανδρος Αρετόπουλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αλλά και ο Σταύρος Μάνταλος. Με την ΚΕΔ να τους προσάπτει σωρεία λαθών και επί της ουσίας να τους «ετελειώνει» από τη διαιτησία στο κορυφαίο επίπεδο.

Εκτός πινάκων έμεινε επίσης ο Δημήτρης Στυλιαράς. Ο διαιτητής που, πέρα από τα πολλά και διάφορα λάθη που έκανε στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, «χρεώθηκε» σε μεγάλο βαθμό όσα έγιναν στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με την απόφαση του Κομίνη. Με τον τελευταίο να παραμένει κανονικά στους πίνακες, καθώς για την επίμαχη φάση τιμωρήθηκε και τέθηκε εκτός πινάκων και ο επόπτης Ποντίκης, που είχε υποδείξει οφσάιντ στη φάση του γκολ του Βαρέλα.

 

Οι διαιτητές που «κόπηκαν»: Καλογερόπουλος (Αθηνών), Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Βάτσιος (Δ. Αττικής), Καραντώνης (Ημαθίας), Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Μάνταλος (Καβάλας), Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Μπλάνας (Μεσσηνίας), Αρετόπουλος (Τρικάλων), Θάνος (Γρεβενών).
* Κατσικογιάννης, Βάτσιος, Καραντώνης και Νεοφυτιάδης παρέμειναν στους πίνακες της Football League.

Οι 9 διαιτητές που ανέβηκαν στη Super League είναι οι εξής: Μανούχος (Αργολίδας), Κοτσάνης (Δράμας), Λάμπρου (Ευβοίας), Τάσης (Ηπείρου), Φωτιάδης (Καστοριάς), Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Φωτιάς (Πέλλας), Βρέσκας (Πιερίας), Γρατσάνης (Τρικάλων).

Ο νέος πίνακας διαιτητών της Super League αποτελείται από τους εξής 23 διαιτητές: Ευαγγέλου, Παπαπέτρου, Μανούχος, Διαμαντόπουλος, Κουτσιαύτης, Κοτσάνης, Σιδηρόπουλος, Λάμπρου, Τάσης, Κομίνης, Σκουλάς, Κουμπαράκης, Φωτιάδης Φ., Σέζος, Τζήλος, Γκορτσίλας, Ζαχαριάδης, Παπαδόπουλος, Τσαμούρης, Φωτιάς, Βρέσκας, Γρατσάνης, Τζοβάρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ