Τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ

Τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ

Ο 60χρονος Σουηδός παλαίμαχος βοηθός διαιτητής, Λιφ Λίντμπεργκ θα είναι ο τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ.

Ο Λιφ Λίντμπεργκ θα είναι ο τρίτος αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ και θα πλαισιώσει τους Μέλο Περέιρα και Φερνάντεζ Μαρίν. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε σε ακόμα μια διεθνή μεταγραφή, καθώς μετά τους Περέιρα και Μαρίν πρόσθεσε και τον Σουηδό παλαίμαχο ρέφερι.

Ο πρώην βοηθός στελεχώνει την ΚΕΔ στη θέση του τρίτου αρχιδιαιτητή έπειτα από απαίτηση και της FIFA, η οποία ζήτησε κάτι τέτοιο προκειμένου να μην υπάρξουν κυρώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επιτροπή διαιτησίας.

Ο Λιφ Λίντμπεργκ είναι 60 χρονών υπήρξε χρόνια βοηθός διαιτητή, ενώ μετά το τέλος της καριέρας του υπήρξε διεθνής παρατηρητής, αλλά και εκπαιδευτής βοηθών διαιτητών στο πρόγραμμα CORE της UEFA. Στα αξιοσημείωτα της καριέρας του είναι η παρουσία του στον τελικό του Euro 2000 ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, όπου ήταν βοηθός του Φρισκ, αλλά και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 ανάμεσα σε Βραζιλία και Γερμανία, όπου ήταν στο πλευρό του Κολίνα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην ΚΕΔ παραμένουν τόσο ο Μιχάλης Κουκουλάκης και Σταύρος Τριτσώνης, οι οποίοι όμως μετατίθενται σε άλλο πόστο. Ο Κουκουλάκης θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του VAR, ενώ ο Τριτσώνης αναλαμβάνει τον τομέα της ανάπτυξης της διαιτησίας, από τον οποίο αποχωρεί ο Κύρος Βασάρας αφού το συμβόλαιο του λήγει..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ