ΕΠΟ : Το… καπέλωμα της FIFA στην ΕΠΟ του Γραμμένου ξεκίνησε

ΕΠΟ : Το… καπέλωμα της FIFA στην ΕΠΟ του Γραμμένου ξεκίνησε

Παρουσία της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA συνεδριάζει την Τετάρτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου

Ούτε μία συνεδρίαση δεν θα κάνει πλέον μόνη της η ΕΠΟ δείγμα της εκτίμησης την οποία έχει η FIFA, την ομοσπονδία της εξυγίανσης του Βαγγέλη Γραμμένου.

Το…. καπέλωμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, λίγες ώρες μετά την επιστολή που έφτασε στο Πάρκο Γουδή για την τοποθέτηση ανθρώπου από τη FIFA, ξεκινάει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συνεδριάσει την Τετάρτη 23/5.

Τη συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.

Θέματα της συνεδρίασης θα είναι οι «προτάσεις των θεσμικών Αρχών του αθλήματος για τροποποίηση Κανονισμών».

Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League για τροποποίηση Κανονισμών της Ε.Π.Ο. ( Κ.Α.Π., Κ.Ι.Μ.Π., Πειθαρχικός Κώδικας, Κώδικας Δεοντολογίας, Δικονομικός Κανονισμός), καθώς προτάσεις της Football League για τον κανονισμό επιτήρησης 2018-9.
Θα συζητηθούν επίσης οι εισηγήσεις αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-9 για τη Super League και τη Football League , προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.
Να σημειωθεί ότι την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αποτελούν εκ μέρους της Super League ο πρόεδρός της Γεώργιος Στράτος και οι Γεώργιος Κασναφέρης, Αικατερίνη Κοξένογλου, Σωτήρης Μάρκου, Γεώργιος Μποροβήλος. Από τη Football League θα συμμετέχει ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος. Στις συνεδριάσεις της ΕΕΠ θα συμμετέχει ως παρατηρητής και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League Αστέριος Αντωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ