Έρχεται στην Ελλάδα η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA που ορίστηκε να “παρακολουθεί” τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, θα έρθει στην Ελλάδα για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ: Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και […]

Έρχεται στην Ελλάδα η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA | to10.gr

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA που ορίστηκε να “παρακολουθεί” τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, θα έρθει στην Ελλάδα για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, που ορίστηκε τον περασμένο Αύγουστο με συμβουλευτικό ρόλο προς τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ σε θέματα Αθλητικής/Εταιρικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών Διαδικασιών και Στρατηγικής και εφαρμογής του νέου καταστατικού, επισκέπτεται αύριο (Πέμπτη 19/10/2017) την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα θα έχει συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΠΟ, την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, καθώς επίσης και με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας, σε θέματα της τρέχουσας αναδιάρθρωσης του διοικητικού μοντέλου της ΕΠΟ.

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Αυστριακός κ. Χέρμπερτ Χούμπελ και την αποτελούν οι κκ. Εντουάρντο Ντερβισάι (Ισπανία), Ιβάν Βέλλα (Μάλτα) και Μάριος Γεωργίου (Κύπρος).