Υπό εποπτεία η ΕΠΟ

Υπό εποπτεία η ΕΠΟ

Στην Ελλάδα ο «υπερσύμβουλος» από τη FIFA και την UEFA.

Η FIFA και η UEFA δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου και το δείχνουν πλέον και έμπρακτα.

Ο «υπερσύμβουλος», που η γενική γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας Φάτμα Σαμούρα είχε ανακοινώσει με επιστολή της, την έλευση του με αντικείμενο να «εκπονήσει στρατηγικό πλάνο με μετρήσιμους στόχους για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της ΕΠΟ», βρίσκεται στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη (28/6) μάλιστα, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του τμήματος διεθνών ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο και είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Το όνομα του δεν έχει ανακοινωθεί και το μόνο στοιχείο που διέρρευσε από την ταυτότητα του είναι ότι πρόκειται για Τσέχο, εξωτερικό συνεργάτη της FIFA και της UEFA, που έχει διατελέσει στο παρελθόν γραμματέας στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τσεχίας.

Η έλευση του δεν είναι σίγουρο αν συνδυάζεται με τη γενική συνέλευση της Παρασκευής (29/6) καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι «παρών», ούτε αν θα ανακοινωθεί το όνομα του.

Σίγουρα πάντως, έχει σχέση με το γεγονός ότι πρέπει να παρουσιάσει το στρατηγικό πλάνο μαζί με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του, μέχρι τις 15 Ιουλίου. Η παρουσία του, δε,  στην ΕΠΟ, μόλις πιάσει δουλειά θα είναι καθημερινή για διάστημα 6-12 μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ