Σφοδρή επίθεση Τζώρτζογλου σε ΕΠΟ, Κουκουλάκη, «Παραγκάρχη» και Κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση Τζώρτζογλου σε ΕΠΟ, Κουκουλάκη, «Παραγκάρχη» και Κυβέρνηση

Απίστευτες καταγγελίες από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για το μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρη Κουκουλάκη, τον «μεγαλύτερο παραγκάρχη» και τη «λυκοσυμμαχία».

Λάβρος κατά του μέλους της ΚΕΔ Μιχάλη Κουκουλάκη (και όχι μόνο) ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, που είναι σε εξέλιξη.

«Ο Κουκουλάκης κοστίζει στην ΕΠΟ 15.000 το μήνα, χωρίς τα έξτρα και προκαλώ αν είναι ψέματα, να το πείτε. Ανάλογοι μισθοί έχουν και οι άλλοι, που φύτεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΠΟ. Ένα μέλος της ΚΕΔ, παίρνει σε ένα μήνα όσα παίρνει μία Ένωση σε έναν χρόνο. Ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο πληρώνει το ποδόσφαιρο σε πέντε ανθρώπους», είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, αναφερόμενος στην ΚΕΔ, τα τρία ξένα μέλη και τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη.

«Ο παραγκάρχης…»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου αναφέρθηκε και στον Θωμά Μητρόπουλο τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «μεγαλύτερο παραγκάρχη που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όπως είπε χαρακτηριστικά… «δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία όταν αιχμή του δόρατος ήταν ο μεγαλύτερος παραγκάρχης που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμένα μου λέγανε ότι είμαι του λιμανιού, ότι είμαι απέναντι. Πώς να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Όταν υπήρξε αυτή η λυκοσυμμαχία, και τώρα πια δεν υπάρχει».

Kαι πρόσθεσε: «Φίλε Βαγγέλη έκανες κι εσύ λάθη, φαντάζεστε να πήγαινε ο Σαρρής πριν από 5 χρόνια και να έκανε διοικητικό συμβούλιο στον Πειραιά όπως κάνατε εσείς στο «Μακεδονια Παλάς;» Λάθος σας, όπως είναι λάθος ο εναγκαλισμός σας με την κυβέρνηση».

Ο Ν. Τζώρτζογλου επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. «Δεν ξέρω στις εκλογές της ΕΠΟ πέρσι, αν ψηφίσαμε για πρόεδρο τον Βασιλειάδη ή τον Γραμμένο. Πώς το επιτρέπετε; Του επιτρέπετε να μιλάει με τις ΠΑΕ, να αποφασίζει πόσες θα είναι. Είναι δουλειά του να μπει στα χωράφια αυτά; Είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Λίγκας. Από πού και ως πού θα μας πει πόσες ομάδες θα είναι; Από πού και ως πού θα δώσει τα 30 εκατομμύρια στις ανώνυμες εταιρίες; Ξεχνάει ότι υπάρχουν 5.000 ερασιτεχνικά σωματεία;».

Από τα πυρά του δεν γλύτωσε ούτε η FIFA και η UEFA, αναφορικά με τα κωλύματα των παραγόντων που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με τη δικαιοσύνη.

«Είπαμε ότι θα βγάζατε τα κωλύματα, μας παραμυθιάσατε. Με κάποιο τρόπο, σε συνεργασία με κυβέρνηση, με τον Κοντονή, τον Ζακυνθινό με το ωραίο μούσι ή τον Βασιλειάδη. Πέρασαν τα κωλύματα από την πίσω πόρτα. Αυτή τη μπαμπεσιά γιατί την κάνατε; FIFA και UEFA δεν είστε τόσο αξιόπιστοι όσο προσπαθήσατε να με πείσετε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ