Εθνική Ομάδα: Δημήτρη Σιόβα τον λένε…

Εθνική Ομάδα: Δημήτρη Σιόβα τον λένε…

Η μη κλήση του άκρως φορμαρισμένου Δημήτρη Σιόβα στην Εθνική, εύλογα γεννά ερωτήματα...

Δεν ξέρω ποιοι τον συμβουλεύουν και τι ακριβώς του λένε. Δεν θέλω να πιστεύω πως ο Μίκαελ Σκίμπε έχει προσωπική εικόνα για τον Δημήτρη Σιόβα και από αυτή προκύπτει η μη κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Όταν έχεις διαθέσιμους στόπερ της κλάσης του Σωκράτη, του Μανωλά και του Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι κατανοητό να μην φτάνεις ως τον κεντρικό αμυντικό της Λεγανές. Όταν όμως έχεις χάσει τον Μανωλά και αντιμετωπίζεις τον ισχυρό κίνδυνο να μην έχεις ούτε τον Σωκράτη, τότε τον πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι έναν ποδοσφαιριστή που τον βραβεύουν στην Ισπανία ως τον καλύτερο αμυντικό. Στην Ισπανία όχι σε κάποιο αδύναμο ή υποβαθμισμένο πρωτάθλημα.

Ο Σιόβας παίζει σε μια μικρή ομάδα της ισπανικής Λίγκας που αμύνεται την περισσότερη ώρα του παιχνιδιού και ζει σε καταστάσεις που θα αντιμετωπίσει η Εθνική μας στο Ζάγκρεπ απέναντι στην Κροατία. Δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά μου να υποβαθμιστεί η αξία των Οικονόμου και Κολοβέτσιου που κλήθηκαν εσπευσμένα από τον κύριο Σκίμπε. Δύσκολα όμως μπορεί να πειστεί κανείς πως οι δυό τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τον Σιόβα. Η μη πρόσκληση του κεντρικού αμυντικού που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση είναι ακατανόητη και δεν εξηγείται με ποδοσφαιρικούς όρους. Μακάρι ο Σωκράτης να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του στον αστράγαλο και να μπει στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης.

Τα ερωτηματικά για την μη κλήση του Σιόβα θα παραμείνουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ