Χάνει το ματς με την Ελλάδα ο Φεράν Τόρες, έναν μήνα εκτός

Χάνει το ματς με την Ελλάδα ο Φεράν Τόρες, έναν μήνα εκτός

Ο τραυματισμός του Φεράν Τόρες στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία ήταν πιο σοβαρός από ότι υπολογιζόταν και έτσι ο Ισπανός θα μείνει εκτός για έναν μήνα, χάνοντας την αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Για έναν μήνα στα… πιτς θα αναγκαστεί να μείνει ο Φεράν Τόρες, απουσιάζοντας έτσι, εκτός από τις υποχρεώσεις του στη Μάντσεστερ Σίτι, και από τα αποφασιστικά παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με την Ελλάδα (11 Νοεμβρίου) και τη Σουηδία (14 Νοεμβρίου).

Αυτό αναφέρουν σήμερα ισπανικά δημοσιεύματα, σημειώνοντας ότι ο Ισπανός διεθνής επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις κατά την άφιξή του στο Μάντσεστερ και επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει ένα μικρό κάταγμα στο δεξί πόδι του, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Φεράν Τόρες τραυματίστηκε στον ημιτελικό του Nations League με την Ιταλία, ένα ματς στο οποίο αντικαταστάθηκε από τον Γέρεμι Πίνο μόλις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ξεκίνησε στον τελικό κόντρα στη Γαλλία, για να γίνει αλλαγή στο 94΄.

Τα καλά νέα για τον Λουίς Ενρίκε, ενόψει των αναμετρήσεων με την εθνική Ελλάδας και τη Σουηδία θα είναι η επιστροφή των Άλβαρο Μοράτα, Ζεράρ Μορένο, Ντάνι Όλμο και Ανσού Φατί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ