Ανακοινώνει προπονητή αρχές Μαΐου η Ιταλία

Ανακοινώνει προπονητή αρχές Μαΐου η Ιταλία

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή κι όπως όλα δείχνουν μέσα στον Μάιο θα ανακοινώσει την πρόσληψη του αντικαταστάτη του Τζαν Πιέρο Βεντούρα.

Υπομονή μερικές ακόμη εβδομάδες θα πρέπει να κάνουν οι Ιταλοί φίλαθλοι, για να μάθουν τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή. Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα, μέλος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που έχει αναλάβει να βρει τον αντικαταστάτη του Τζαν Πιέρο Βεντούρα, στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, είναι στις τελικές επαφές με τους υποψηφίους.

Η πρώτη του επιλογή παραμένει ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Τσέλσι. Ο Βεντούρα απολύθηκε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον αποκλεισμό-σοκ από τα τελικά του Μουντιάλ που θα φιλοξενηθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, εκτελεί ο προπονητής της εθνικής U-21, Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο. Αν δεν προχωρήσει το θέμα με τον Κόντε, τότε ο Κοστακούρτα θα στραφεί στα ονόματα των Ρομπέρτο Μαντσίνι, Κλαούντιο Ρανιέρι και Κάρλο Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ