Μουρίνιο: Βρέθηκε στο Σουηδία – Ιταλία και για τον Φόρσμπεργκ (pic)

Μουρίνιο: Βρέθηκε στο Σουηδία – Ιταλία και για τον Φόρσμπεργκ (pic)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ιταλία (1-0), εστιάζοντας την προσοχή του στον Έμιλ Φόρσμπερκ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στη Σόλνα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Ιταλία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και είχε στραμμένη την προσοχή του στον επιθετικό των γηπεδούχων, Έμιλ Φόρσμπεργκ.

Ο άσος της Λειψίας αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, θέλησε να τον αξιολογήσει βλέποντάς τον από κοντά.

Το όνομά του συνδέθηκε από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο η υπόθεση του δεν προχώρησε.

O Έμιλ Φόρσμπεργκ μετακόμισε στη Λειψία το 2015 και έπαιξε κομβικό ρόλο στην περσινή ξέφρενη πορεία των Γερμανών στη Bundesliga, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του. Μάλιστα έχει καταφέρει να σημειώσει 19 γκολ σε 93 συμμετοχές ενώ έχει προλάβει να μοιράσει 35 ασίστ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και δύο παίκτες του, ο λόγος για τον Βίκτορ Λίντελεφ και τον Ματέο Νταρμιάν. Εκτός από τον Πορτογάλο προπονητή τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, θέλοντας να δει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ