Ελλάδα – Κροατία : Ένας αδιόρθωτος Σκίμπε…

Ελλάδα – Κροατία : Ένας αδιόρθωτος Σκίμπε…

Αν ο Γερμανός τεχνικός θέλει να γίνεται θέμα συζήτησης με τις επιλογές του το καταφέρνει.

Προφανώς τον ενδιαφέρει να συζητιέται γενικά ακόμα κι αν οι επιλογές του μας κάνουν όλους να απορούμε. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η χρησιμοποίηση του Ρέτσου αριστερά όταν έχεις φωνάξει τρεις αριστερούς μπακ, τον Σταφυλίδη, τον Τζαβέλλα και τον Λυκογιάννη.

Αν τους τιμωρεί για την κακή τους εμφάνιση στο Ζάγκρεμπ τότε γιατί δεν κάνει το ίδιο με τον Τζιόλη ή τον Καρνέζη; Πάμε στην αχίλλειο πτέρνα της ομάδας που ήταν χωρίς αμφιβολία η μεσαία γραμμή. Εκεί που δεν πήραμε ούτε μια μάχη απέναντι στους ταχύτατους και ευέλικτους Κροάτες.

Ο κόουτς σαν να μην έβγαλε κανένα συμπέρασμα, παίζει πάλι με δυο βαριά κορμιά ενώ τον ταχύτατο και μαχητικό Ζέκα τον τοποθετεί και πάλι στην δεξιά πλευρά. Επίσης η αντικατάσταση του Φορτούνη από τον Μπακασέτα δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα. Πάλι καλά που στην άλλη πλευρά θα επιχειρεί ο Λάζαρος, παίκτης με ταχύτητα και ικανότητα στο παιχνίδι «ένας εναντίον ενός».

Κοντολογίς ο Μίκαελ Σκίμπε δεν φάνηκε να έβγαλε συμπεράσματα από τα όσα έπαθε και πάθαμε στο  Ζάγκρεμπ. Μακάρι αυτή τη φορά να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη που έκαναν δώρο στους Κροάτες τα τρία από τέσσερα γκολ. Ωστόσο το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή «φωνάζει» από μακριά. Είναι απορίας άξιο που ο Σκίμπε δεν το είδε στο Ζάγκρεμπ δεν το κατάλαβε μετά και δεν φρόντισε κανείς να του δώσει να το καταλάβει…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ