Εξάρα της Εθνικής στο Γιβραλτάρ

Η Εθνική Ομάδα U17 δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ κι επικράτησε με 6-0 στον αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το Γιβραλτάρ προσπάθησε να βρει χώρους αλλά ο Βρακάς με δύο γκολ στο 9′ και 15′, έβαλε την Εθνική Ομάδα σε ρόλο οδηγού στο ματς. Η […]

Εξάρα της Εθνικής στο Γιβραλτάρ | to10.gr

Η Εθνική Ομάδα U17 δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ κι επικράτησε με 6-0 στον αγώνα που διεξήχθη στη Σερβία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Γιβραλτάρ προσπάθησε να βρει χώρους αλλά ο Βρακάς με δύο γκολ στο 9′ και 15′, έβαλε την Εθνική Ομάδα σε ρόλο οδηγού στο ματς. Η Ελλάδα συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα και στο 37′ ο Τζίμας έκανε το 3-0.

Η Ελλάδα έκανε 22 τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, εκ των οποίων οι τέσσερις βρήκαν δίχτυα στο β’ ημίχρονο. Ο Τζίμας πήρε το “όπλο” του στο 45′, στο 63′ και στο 74′ διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής είναι η Σερβία (24/10).

ΕΛΛΑΔΑ (Γεωργόπουλος): Μανδάς, Βαγιαννίδης, Βουτσάς, Μαρτίνης, Πουρνάρας (58′ Λεωντσάκος), Σερπέζης (41′ Μαυρουδής), Φέκκας, Τζίμας, Βρακάς, Γκοτζαμανίδης (41′ Γώγος), Αλεξανδρόπουλος.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Χεντ): Λόπεζ, Ροντρίγκεζ Ουρτάδο (62′ Γκρασία), Μπορέλ (35′ Χαλ), Σέρα, Μοντόβιο, Ενρίλες, Μπόρχε, Βινέ, Μούιρ, Μαράς (77′ Μπαλιέτο), Ντελ Ρίο.