Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2: Εξάρα και φουλ για κούπα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2: Εξάρα και φουλ για κούπα

Με τους Καβάνι και Μπρούνο να κάνουν όργια και να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η Γιουνάιτεντ μετέτρεψε το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου σε 6-2 κόντρα στη Ρόμα και βρίσκεται ήδη με το... 1,5 πόδι στον τελικό του Γκντανσκ.

Μνήμες 2007 ξύπνησαν το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο «Ολντ Τράφορντ»! Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε διαλύσει με 7-1 τη Ρόμα στα προημιτελικά του Champions League σκορπώντας τρόμο και κάτι παρόμοιο έκανε απόψε η ομάδα του Σόλσκιερ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποιώντας απίθανο δεύτερο ημίχρονο και με το δίδυμο Καβάνι – Μπρούνο να οργιάζει, συνέτριψαν με 6-2 τους Ρωμαίους και εξασφάλισαν ουσιαστικά από το πρώτο ματς τη συμμετοχή τους στον τελικό του Europa League.

Η Ρόμα προηγήθηκε (1-2) στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε άτυχη με τρεις αναγκαστικές αλλαγές και στο δεύτερο κατέρρευσε δεχόμενη πέντε γκολ ενώ γλίτωσε ακόμη τόσα. Ενα θαύμα αναζητά πλέον στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (6/5) η ομάδα του Φονσέκα για να βρεθεί κείνη στον τελικό του Γκντανσκ.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στο 9′ η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ με τον Μπρούνο να πλασάρει από κοντά για το 1-0 ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια. Έξι λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση για τους φιλοξενούμενους. Ο Πογκμπά έκανε χέρι στην περιοχή με τον Πελεγκρίνι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να κάνει το 1-1.

Στο 34′ μάλιστα η Ρόμα έκανε και την ανατροπή με τον Πελεγκρίνι να σερβίρει για τον Τζέκο και τον Βόσνιο να κάνει το 1-2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Καβάνι έχασε απίθανη ευκαιρία για το 2-2.

Ότι δεν έκανε στο φινάλε του πρώτου μέρους, το έκανε με το ξεκίνημα του δεύτερου ο Ουρουγουανός φορ. Από ασίστ του Μπρούνο σε αντεπίθεση έκανε το 2-2 και στο 64′ πέτυχε και το 3-2 από κοντά ύστερα από απόκρουση του Μιράντε.

Στο 69′ κέρδισε και πέναλτι από τον Σμόλινγκ με τον Μπρούνο να κάνει το 4-2 ενώ ο Πογκμπά στο 75′ έκανε και το 5-2 με κεφαλιά. Η Ρόμα είχε καταρρεύσει με τη Γιουνάιτεντ να κάνει ό,τι θέλει και να φτάνει και στο 6-2 με ωραίο διαγώνιο σουτ του Γκρίνγουντ στο 86′.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (83΄Μάτιτς), Ράσφορντ (76’ Γκρίνγουντ), Φερνάντες (89’ Μάτα), Πογκμπά, Καβάνι

Ρόμα: Πάου Λόπεθ (28’ Μιράντε), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Σμόλινγκ, Κάρσντορπ, Σπινάτσολα (37’ Πέρες), Βερετού (5’ Βιγιάρ), Ντιαβαρά, Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ