Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαβορί οι «κόκκινοι διάβολοι», έτοιμος να γράψει ιστορία ο Έμερι

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαβορί οι «κόκκινοι διάβολοι», έτοιμος να γράψει ιστορία ο Έμερι

Tα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται απόψε στο Γκντάνσκ και τον τελικό του Europa League, ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον τελικό του Europa League και την μάχη ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι (22:00), στρέφει απόψε τα βλέμματα της όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη (και όχι μόνο).

Από την μία ο Ουνάι Έμερι, χρειάστηκε να ξεπεράσει την πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, για να στείλει την Βιγιαρεάλ στον τελικό, εκεί όπου οι τρεις κατακτήσεις που έχει ο Ισπανός τεχνικός δείχνουν πως παίζει απόψε… εντός έδρας.

Από την άλλη η ομάδα του Όλε Σόλσκιερ είναι το φαβορί για το αποψινό παιχνίδι, όντας ένας σύλλογος που έχει το σχεδόν τριπλάσιο μπάτζετ από το ισπανικό κλάμπ και ένα ρόστερ που περιλαμβάνει τους Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ κλπ.

Το παράδοξο με αυτές τις δύο ομάδες είναι το πως έχουν εξελιχθεί όλες οι προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους, όχι μόνο έληξαν όλες ισοπαλία, αλλά ο πίνακας του σκορ στο τέλος έγραφε πάντα το ίδιο σκορ. 0-0!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ