Γκριεζμάν : «Δεν είναι ώρα να μιλήσω για το μέλλον μου»

Γκριεζμάν : «Δεν είναι ώρα να μιλήσω για το μέλλον μου»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το μέλλον και το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αποφασισμένος να μείνει μακριά από τις αναπόφευκτες ερωτήσεις σχετικά με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά την κατάκτηση του Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσει για το μέλλον του, καθώς θέλει να χαρεί την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

«Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε για το μέλλον μου. Τώρα πρέπει να χαρώ τον τίτλο μας και να τον πανηγυρίσω με τους οπαδούς μας. Αυτό ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα, ένα τρόπαιο με τον Ντιέγκο Σιμεόνε, τους φίλους και τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο Γάλλος.

«Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η ομάδα γίνεται όλο και πιο δυνατή κάθε χρόνο. Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια και τώρα έχω την ευκαιρία να γιορτάσω με όλους εκείνους που αγαπούν την Ατλέτικο. Η σχέση μας είναι δυνατή και έτσι κι εγώ τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο», κατέληξε ο Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ