Μιλαν : Κινδυνεύει με αποβολή από το Europa League!

Μιλαν : Κινδυνεύει με αποβολή από το Europa League!

Η UEFA απέρριψε τις προτάσεις της Μίλαν σχετικά με το πρόβλημα που η ομάδα αντιμετωπίζει με το FFP, ξεκινώντας οικονομική έρευνα στον ιταλικό σύλλογο. Οι ποινές που μπορεί να της επιβληθούν κυμαίνονται από απαγόρευση μεταγραφών μέχρι και αφαίρεση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που εξασφάλισε μέσω του πρωταθλήματος.

Ποιος θα το πίστευε πως η Μίλαν των επτά τροπαίων Champions League, θα έφτανε κάποτε στο σημείο να απειλείται με… έξωση από το Europa League;

Κι όμως… Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κορυφαία ιταλική εφημερίδα gazzettadellosport στην ηλεκτρονική της μορφή, οι ροσονέρι βρίσκονται σε δύσκολη θέση λόγω financial fair play
Συγκεκριμένα η UEFA απέρριψε τις προτάσεις της ιταλικής ομάδας για το FFP και ξεκινά οικονομική έρευνα έτσι ώστε να διαπιστώσει τις ακριβώς συμβαίνει.

Μάλιστα θα υπάρξει σχετικό δικαστήριο για την υπόθεση στα μέσα του προσεχούς Ιουνίου. Οι ποινές που μπορεί να επιβληθούν στη Μίλαν είναι από απαγόρευση μεταγραφών, μέχρι και αφαίρεση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου που εξασφάλισε καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A.

Αν συμβεί το τελευταίο, τότε η 7η Αταλάντα θα πάρει τη θέση της ομάδας του Μιλάνου συμμετέχοντας απευθείας στους ομίλους του Europa League. Επιπλέον η 8η Φιορεντίνα που τώρα είναι εκτός Ευρώπης θα συμμετάσχει από την 7η θέση στον δεύτερο προκριματικό του Europa League.

Οι Μιλανέζοι πρότειναν στην UEFA διακανονισμό ο οποίος όμως απορρίφθηκε. Μάλιστα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είπε στους ροσονέρι ότι πλέον θα βρίσκονται υπό καθεστώς επιτήρησης, καθώς έχουν παραβεί σημαντικούς κανόνες του FFP.

«Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των εγγράφων και των εξηγήσεων που μας προμήθευσε ο σύλλογος, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων έκρινε ότι οι συνθήκες τις υπόθεσης δεν επιτρέπουν την τελεσφόρηση συμβιβαστικής συμφωνίας. Συγκεκριμένα, το Ερευνητικό Τμήμα της Διεύθυνσης Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων θεωρεί ότι, μεταξύ άλλων παραγόντων, παραμένει αβεβαιότητα σχετικά με την αναχρηματοδότηση του δανείου και των ομολόγων που πρέπει να καλυφθούν τον Οκτώβριο του 2018», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA.

Τα οικονομικά στοιχεία ης ομάδας θα περάσουν από… κόσκινο με το ιταλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι υπάρχει ελπίδα η Μίλαν να γλιτώσει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ