«Να πανηγυρίσω μαζί με την κόρη μου»

«Να πανηγυρίσω μαζί με την κόρη μου»

Η ευχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το ματς με την Μίλαν. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μίλαν, με τον διεθνή άσο, που είχε συνεργαστεί με τον… αντίπαλο προπονητή στην Σαμπντόρια, να μιλά για το παιχνίδι, το πέρασμά του από την Ιταλία, αλλά και το […]

Η ευχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το ματς με την Μίλαν.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μίλαν, με τον διεθνή άσο, που είχε συνεργαστεί με τον… αντίπαλο προπονητή στην Σαμπντόρια, να μιλά για το παιχνίδι, το πέρασμά του από την Ιταλία, αλλά και το πώς εύχεται να τον βρει, η αυριανή βραδιά.

«Κάναμε ένα χρόνο μαζί. Ξέρω πως δουλεύει, νομίζω τώρα άλλαξε σύστημα η Μίλαν. Δεν έβλεπε την ώρα να παίξει με 3 πίσω. Είναι σημαντικό για μένα, που είχα μαζί του ένα χρόνο. Χαρά μου να τον ξαναδώ», είπε αρχικά ο Χριστοδουλόπουλος, για τη συνεργασία του με τον Μοντέλα.

Στη συνέχεια, σχολίασε την ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στο γήπεδο, λέγοντας: «Όσες φορές έπαιξα δεν έχει καυτή ατμόσφαιρα, είναι μικρή παγίδα αυτό. Δεν νιώθεις πίεση, αλλά το πληρώνεις από τη πίεση της Μίλαν. Αυτό να αποφύγουμε. Να έχουμε συγκέντρωση 100%, έχει τρομερή ποιότητα μπορεί να κάνει την ζημιά ανά πάσα στιγμή».

Τέλος, απάντησε στο πως θα ήθελε να τον βρει το σφύριγμα της λήξης με την εξής κουβέντα: «Θα ήθελα να είμαι με την κόρη μου. Να την ξαναβάλω μέσα στο γήπεδο μετά το τέλος, γιατί όποτε μπαίνει πανηγυρίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ