Νίκη με Ανατροπή η Ανόρθωση στο παιχνίδι πρόκρισης ο Απόλλων Λεμεσού

Νίκη με Ανατροπή η Ανόρθωση στο παιχνίδι πρόκρισης ο Απόλλων Λεμεσού

Ρίχτηκαν στη μάχη του Europa League οι κυπριακές ομάδες με την Ανόρθωση να νικά με ανατροπή την Λάτσι (2-1), την ώρα που ο Απόλλωνας Λεμεσού ηττήθηκε από την Στούμπρας (1-0).

Η Ανόρθωση υποδέχτηκε εντός έδρας αλλά χωρίς τον κόσμο της λόγω τιμωρίας τη Λάτσι, ομάδα από την Αλβανία και βρέθηκε να χάνει μόλις στο 21’ με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Κύπριοι κατάφεραν να βρουν δύο πολύ γρήγορα γκολ με τους Πράνιτς (πέναλτι 52’) και Σισέ (59’) και πήραν τη νίκη, έχοντας βραχεία κεφαλή για την αναμέτρηση της Αλβανίας που θα κρίνει και την πρόκριση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μάριο Φελγκέιρας, Σίλντενφελντ, Σωτηρίου, Κόφι, Πράνιτς, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Ιγκιέμπορ (34′ Οικονομίδης), Σεκού Σισέ, Τζούριτς, Μικελτάτζε (81′ Εγγλέζου).

ΛΑΤΣΙ: Σελμάνι, Σεφγκίναϊ, Χοτζαλάρι, Γκιόνι, Χάντροϊ (90′ Τσίτσα), Στούμπινα, Έλερ, Γιονούζι, Λούσκια, Κεντές, Ουζούνι.

Δεν κατάφερε να έχει την ίδια αντίδραση όμως και ο Απόλλωνας Λεμεσού που δοκιμάστηκε στη Λιθουανία και τη έδρα της Στούμπρας. Ο Απόλλωνας έχασε ε 1-0 σε ένα ματς το οποίο έγινε υπό κακές συνθήκες και διακόπηκε για περισσότερη από μία ώρα λόγω βροχόπτωσης, με το αποτέλεσμα σίγουρα να αφήνει ανοικτή την πρόκριση για τους Κύπριους, μπροστά στο κόσμο τους την επόμενη εβδομάδα.

ΣΤΟΥΜΠΡΑΣ: Γιοσβιάκι, Μπίσι, Αλμέιδα, Βιλέλα, Τσερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μάρκος(85′ Αλ Τζασάσι), Μπούχαρεμπ (66′ Λίου), Γκαλκεβίτσιους (81′ Ματσαρασβίλι)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Κυριάκου, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Μπρου(75′ Καρώ), Παπουλής (88′ Πολίτσι), Σαρδινέρο, Σκέμπρι (68′ Πίττας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ