Η Molten Επίσημος Προμηθευτής για το UEFA Europa League 2018-19

Η Molten Επίσημος Προμηθευτής για το UEFA Europa League 2018-19

Η Molten Corporation, θα προμηθεύσει την επίσημη μπάλα αγώνων για το UEFA Europa League 2018-19, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Molten Corporation, θα προμηθεύσει την επίσημη μπάλα αγώνων για το UEFA Europa League 2018-19, μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Molten Corporation, θα προμηθεύσει την επίσημη μπάλα αγώνων για το UEFA Europa League 2018-19. Αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ της Molten και της UEFA και θα είναι η πρώτη επίσημη μπάλα που έδωσε η Molten, σχεδιασμένη αποκλειστικά, για το UEFA Europa League από την φάση των ομίλων.

Η επίσημη μπάλα αγώνων καθως και ρεπλίκα θα είναι διαθέσιμες για αγορά σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα από τα μέσα Ιουλίου του 2018.

Η επίσημη παρουσίαση της μπάλας θα γίνει από την ΣΠΟΣΑ ΕΠΕ στις 04 Σεπτεμβρίου 2018

Η επίσημη μπάλα του UEFA Europa League 2018-19 αποτελεί εξέλιξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής μπάλας της Molten, την Vantaggio 5000. Η μοναδική τεχνολογία θερμικής συγκόλλησης της Molten ενισχύει τη διατήρηση του σχήματος και ελαχιστοποιεί την απορρόφηση του νερού, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα μικρά λακκάκια στην επιφάνεια της μπάλας μειώνουν τον στροβιλισμό γύρω από την μπάλα ενώ βρίσκεται σε πτήση, βελτιστοποιώντας τον έλεγχο της μπάλας. Τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο εμπορικό σήμα της UEFA, η Molten δημιούργησε ένα αποκλειστικό σχέδιο για την επίσημη μπάλα του αγώνα.

Η Molten θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να προμηθεύει ποδοσφαιρικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού, για παίκτες κάθε επιπέδου και να εργάζεται για την εκπλήρωση της εταιρικής της υπόσχεσης «For the real game – Για το πραγματικό παιχνίδι».

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

1.Εξαιρετική απόδοση

1-1.ACENTEC κατασκευή
Η μοναδική τεχνολογία θερμικής συγκόλλησης της Molten παράγει ομαλή, χωρίς ραφές επιφάνεια που δεν μπορεί να επιτευχθεί με το χέρι. Το αποτέλεσμα είναι μια ομοιόμορφη επιφάνεια με μειωμένη απορρόφηση νερού, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις που δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

1-2.Μεγαλύτερη σταθερότητα στην «πτηση»
Τα λακκάκια στην επιφάνεια της μπάλας μειώνουν τον στροβιλισμό της και την σταθεροποιούν κατά τη διάρκεια της «πτήσης». Αυτό ενισχύει τον έλεγχο της μπάλας, για πιο ακριβείς πάσες και σουτ.

2.Αποκλειστικό σχέδιο για το Europa League

To εμπορικό σήμα της UEFA Europa League «energy wave» αντιπροσωπεύει το ταξίδι των συλλόγων σε όλη την Ευρώπη, εκφράζοντας τα «ψηλά» και τα «χαμηλά» αυτής της συναρπαστικής περιπέτειας. Το «ενεργειακό κύμα» έχει ενσωματωθεί στο στυλ υπογραφής της Molten για να δημιουργήσει ένα μοναδικό και αποκλειστικό σχέδιο για να αυξήσει την οπτική αναγνώριση.

UEFA Europa League

Το UEFA Europa League είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα συλλόγων στον κόσμο. Κάθε έτος, πάνω από 180 σύλλογοι από 55 χώρες όλης την Ευρώπη συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, συμπε- ριλαμβανομένου του προκαταρκτικού γύρου.

2018-19 UEFA Europa League

Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί στο Baku Olympic Stadium στο Αζερμπαϊτζάν.

Φάση Ομίλων

20 Σεπτεμβρίου – 13 Δεκεμβρίου , 2018

Φάση Knockout

14 Φεβρουαρίου –  to 29 Μαΐου, 2019

Molten

Η Molten, κατασκευάζει μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και το χάντμπωλ, με  ασυμβίβαστη ποιότητα από το 1958. Η Molten συνεχίζει να κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό ανεβάζοντας συνεχώς τα παγκόσμια πρότυπα παραγωγής, προμηθεύοντας μπάλες και αθλητικό εξοπλισμό για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, ομάδες και διεθνείς διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.molten.co.jp/sports/en/

For the real game

Η εταιρική υπόσχεση της Molten, «Για το πραγματικό παιχνίδι – For the real game», περικλείει αυτό που ελπίζουμε να επιτύχουμε μέσω των προϊόντων και των δραστηριοτήτων μας. Είναι η πεποίθησή μας ότι το πραγματικό παιχνίδι συμβαίνει μόνο όταν οι καλύτερες μπάλες και αθλητικός εξοπλισμός επιτρέπουν στους αθλητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους.

Sposa Sport Group

H SPOSA SPORT GROUP αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα του αθλητικού εξοπλισμού MOLTEN στην Ελλάδα και την Κύπρο. Δραστηριοποιούμενη στον τομέα των αθλητικών ειδών για περισσότερο από μία δεκαετία έχει εξελιχθεί σε μία από τις επιτυχημένες αθλητικές εταιρίες της ελληνικής αγοράς. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας περιλαμβάνει την διαχείριση ως αποκλειστική αντιπρόσωπος αθλητικών εταιριών όπως η MOLTEN, OAKLEY – στον τομέα apparel and accessories, UVEX eyewear & wintersports, FERRINO outdoor equipment, Keen Shoes, SPYDER active sportswear και CoolShoe Corp.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ