Λάτσι – Ανόρθωση 1-0

Λάτσι – Ανόρθωση 1-0

Μετά τον ΑΠΟΕΛ, ήταν η σειρά της Ανόρθωσης να γνωρίσει έναν απρόσμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λάτσι, καθώς οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 1-0 στην Αλβανία.

Ακόμη ένα πλήγμα δέχθηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο το βράδυ της Πέμπτης (19/07), καθώς μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από τη Σουντούβα από τα προκριματικά του Champions League, ήρθε εκείνος της Ανόρθωσης από τη Λάτσι στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 1-0 από τη Λάτσι στην Αλβανία και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο πρώτο ματς το σύνολο του Ρόνι Λέβι είχε κερδίσει μόλις με 2-1, οι Αλβανοί προκρίθηκαν εκμεταλλευόμενοι το κριτήριο των εκτός έδρας γκολ.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Ουζούνι στο 88ο λεπτό, σ’ ένα ματς στο οποίο οι Κύπριοι στάθηκαν καλά, αλλά δεν μετουσίωσαν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Μάλιστα, στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης βρέθηκαν οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς.

Η Ανόρθωση είχε να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τόσο νωρίς στη διοργάνωση από το 2013, όταν βρήκε μπροστά της τη σουηδική Γκέλφε ΙΦ.

Λάτσι (Μπέσνικ Πρένκα): Σελμάνι, Χοξαλάρι, Σεφτζινί, Χατρόι (64′ Φανγκάι), Γιουνουζί (80′ Τζίνζα), Ουζουνί, Τζιονί, Στούμπινα (80′ Ντεμπόσι) , Κέντες, Λούσκια, Έλερ.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Φελγκέιρας, Κοφί, Σωτηρίου (90′ Εγγλέζου), Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ιγκιεμπόρ, Βίκτορ, Ράγιος, Μικελτάντζε (51′ Κατσιαράβα), Σισέ, Ντούρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ