Απόλλων Λεμεσού – Στούμπρας Κάουνας 2-0

Απόλλων Λεμεσού – Στούμπρας Κάουνας 2-0

Μετά τους αποκλεισμούς των ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης, ο Απόλλων Λεμεσού ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα με τη Στούμπρας Κάουνας και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League (2-0).

Ο Απόλλων Λεμεσού πήρε την πρόκριση στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, λίγη ώρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της άλλης κυπριακής ομάδας, της Ανόρθωσης, από την αλβανική Λάτσι.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κέρδισε με 2-0 τη λιθουανική Στούμπρας Κάουνας, χάρη σε δύο τέρματα του 30χρονου Ισπανού μέσου Γιούστε με ωραίο πλασέ (7’) και καρφωτή κεφαλιά( 62’).

Έτσι, ανέτρεψε την ήττα με 1-0 που υπέστη στο πρώτο ματς και προκρίθηκε πανηγυρικά στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη βοσνιακή Ζελέζνισταρ στην επόμενη φάση, έχοντας φυσικά ως στόχο να φτάσουν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απόλλων Λεμεσού (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Χ.Κυριάκου, Σατσέτι, Ζοάο Πέδρο, Σαρδινέρο (69′ Μάρκοβιτς), Παπουλής (90′ Πίττας), Σκέμπρι (83′ Σελάγια), Μάγκλιτσα.

Στούμπρας (Μαριάνο Μπαρέτο): Γιοσβιάκι, Μπισσί, Αλμέιδα, Ναζάρε, Βιγέλα, Ματσαρασβίλι (73′ Μπαχ), Σερκάουσκας, Σαντάουσκας, Σα, Μπουχάρεμπ (46′ Λίου), Μάρκος (56′ Νταλκεβίτσιους).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ