Ο Μαρτίνς «ανοίγει τα χαρτιά του» στην πρόβα με Λεγκανές

Ο Μαρτίνς «ανοίγει τα χαρτιά του» στην πρόβα με Λεγκανές

Το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού με την Λεγκανές δίνει την ευκαιρία στον Πορτογάλο προπονητή να τεστάρει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λουκέρνη για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Λουκέρνη στις 9 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο επίσημο αγώνα των ερυθρόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο μεγάλο λιμάνι θέλουν φυσικά ένα καλό αποτέλεσμα στην πρώτη κόντρα με τους Ελβετούς, ώστε να επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο η ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία τους και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το αυριανό φιλικό ματς με την Λεγκανές στο Φάληρο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση με την Λουκέρνη και το αυριανό φιλικό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να τεστάρει πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο κόουτς των πειραιωτών ήταν την Κυριακή στην Ελβετία, είδε από κοντά την Λουκέρνη και έχει πλέον πολύ καλή εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με μια καλή ισπανική ομάδα και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού θα μπορέσει να βγάλει πολλά συμπεράσματα ενόψει του αγώνα απέναντι στην Λουκέρνη.

Θα έχει ενδιαφέρον η βασική εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο αυριανό φιλικό ο 48χρονος τεχνικός, καθώς οι επιλογές που θα κάνει ο Μαρτίνς θα φανερώσουν και πολλές από τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για τον αγώνα με την Λουκέρνη.

Ο Ολυμπιακός έχει δέκα μέρες μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα μιλήσει τις επόμενες μέρες στους παίκτες για την Λουκέρνη, αναλύοντας τον τρόπο παιχνιδιού της ελβετικής ομάδας.

Το στοιχείο στο οποίο θα εστιάσει ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει να κάνει με την προτίμηση της Λουκέρνης να παίζει με κόντρες, προτιμώντας να περιμένει τον αντίπαλο της στο μισό γήπεδο.

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Λεγκανές είναι το πρώτο για τον Ολυμπιακό στην χώρα μας και οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων που θα πάνε στο Καραϊσκάκη, θα δουν για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ