Πατέρας Γκιγκς : «Ντρέπομαι να λέω ακόμα και τ’ όνομα του»

Πατέρας Γκιγκς : «Ντρέπομαι να λέω ακόμα και τ’ όνομα του»

Ο πατέρας του Ράιαν Γκιγκς δεν έχει συγχωρέσει ακόμα τον γιο του και νέο ομοσπονδιακό προπονητή της Ουαλίας, για το γεγονός ότι διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με τη γυναίκα του αδερφού του, κάτι που αποκαλύφθηκε το 2011.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Ντάνι Γουίλσον θα έπρεπε να είναι ο πιο ευτυχισμένος πατέρας στον κόσμο, καθώς τη Δευτέρα (15/1) ο γιος του ανακοινώθηκε ως ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας του, της Ουαλίας.

Παρόλα αυτά, ο Γουίλσον δεν λησμονεί τι έκανε ο Ράιαν Γκιγκς (ο οποίος άλλαξε το επώνυμό του με αυτό της μητέρας του όταν χώρισαν οι γονείς του) στον αδερφό του Ρόντρι, χωρίς να ζητήσει συγνώμη, κι έτσι η χθεσινή ημέρα τον άφησε παγερά αδιάφορο.

Θυμίζουμε ότι το 2011 είχε αποκαλυφθεί ότι ο Γκιγκς διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσης με τη σύζυγο του αδερφού του για όσο διάστημα ήταν παντρεμένοι, ήτοι οκτώ χρόνια!

«Θα έπρεπε να είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον κόσμο, αλλά ντρέπομαι γι’ αυτόν. Δεν μπορώ ούτε να χρησιμοποιώ το όνομά του. Τον αποκαλώ ως «ο πρώην ποδοσφαιριστής». Έβαλε τον εαυτό του από πάνω και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο τηλεοπτικός σχολιασμός και τα εγκαίνια φανταχτερών ξενοδοχείων στο Μάντσεστερ. Τώρα, όταν τον βλέπω στην τηλεόραση, την κλείνω, όλη η οικογένεια αυτό κάνει», είπε στη Sun ο πατέρας του και πρόσθεσε:

«Είναι γιος μου και με λυπεί αφάνταστα να λέω ότι η οικογένειά μου δεν τον σέβεται και δεν τον θαυμάζει. Ως ο μεγαλύτερος, έπρεπε να προσέχει τον αδερφό του και όχι να τον καρφώνει πισώπλατα. Απάτησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δεν είναι αρκετά άντρας για να απολογηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ