«Ο Λουτσέσκου υπογράφει στη Φενέρ και παίρνει Ελ Καντουρί»

«Ο Λουτσέσκου υπογράφει στη Φενέρ και παίρνει Ελ Καντουρί»

Δημοσιεύματα από τη Ρουμανία αναφέρουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμος να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει ζητήσει και την απόκτηση του Ομάρ ΕΛ Καντουρί.

Σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με Μέσα της Ρουμανίας. Όπως αναφέρουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπογράψει το συμβόλαιο του με την τούρκικη ομάδα.

Μάλιστα, ο Λουτσέσκου εμφανίζεται να έχει ζητήσει, από τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας, την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, με τον Μαροκινό να μένει ελεύθερος, το καλοκαίρι, από τον ΠΑΟΚ και να είναι ο Νο. 1 στόχος του σε μερικούς μήνες από τώρα όταν και θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Σημειώνεται πως τα ρουμανικά Μέσα αναπαράγουν πληροφορίες από την Τουρκία, σύμφωνα με τις οποίες ο Λουτσέσκου ετοιμάζεται να υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο σε αποδοχές με την Φενέρμπαχτσε, ενώ σημαντικό ρόλο έχει διαδραματίσει στις επαφές του Ρουμάνου προπονητή με τη Φενέρ και ο Δημήτρης Πέλκας που τον είχε παίκτη στον Δικέφαλο του βορρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ