Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα 1-3

Πάσος Φερέιρα – Μπενφίκα 1-3

Αν και μέχρι το 70’ έχανε με 1-0, η Μπενφίκα παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου στην Πορτογαλία αφού με δύο γκολ του Ζόνας επικράτησε με 3-1 επί της Πάσος Φερέιρα εκτός έδρας.

Η Πόρτο στην Πορτογαλία βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά (61) από τις Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας (59), έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Αυτό σημαίνει πως οποιοδήποτε στραβοπάτημα για τους δύο διώκτες των Δράκων, θα τους θέσουν αυτόματα σχεδόν εκτός διεκδίκησης.

Με ένα τέτοιο στραβοπάτημα φλέρταρε έντονα επί 70’ η Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Πάσος Φερέιρα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι με ένα γρήγορο γκολ από τον Φελίπε (8’), πήραν το προβάδισμα.

Το 1-0 κράτησε μέχρι το 72’. Τότε, πάνω που άρχισαν να ζώνουν τα φίδια τους φιλοξενούμενους ο Ζόνας… πήρε το όπλο του. Ο προικισμένος στράικερ με δύο γκολ (72’ και 88’), έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, για να έρθει στο 90+4’ ο Σίλβα να βάλει το κερασάκι του 3-1, αφού όμως τρία. λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη του Μάρτινς στο 90+1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ