Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μορεϊρένσε 1-0

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μορεϊρένσε 1-0

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αν και τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, κατάφερε να νικήσει εντός έδρας με 1-0 την ουραγό Μορεϊρένσε και να παραμείνει μαζί με την Μπενφίκα στο κυνήγι της Πόρτο.

Η Μπενφίκα χτες, δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε με εκτός έδρας ανατροπή να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο +5 από την πρωτοπόρο Πόρτο. Σήμερα ήταν η σειρά της Σπόρτινγκ που είχε θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό και χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, Μορεϊρένσε.

Σε ένα ματς όμως με πολύ ένταση, στο οποίο ο διαιτητής αναγκάστηκε να βγάλει από το τσεπάκι του 9 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες, η Σπόρτινγκ μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να αγωνίζεται με 10 παίκτες μετά τη αποβολή του Πέτροβιτς με δύο κίτρινες στο 60’.

Όσο περνούσε ο χρόνος τα… φίδια έζωναν τον Χόρχε Ζέσους και τους παίκτες του, βλέποντας το 0-0 να παραμένει. Τελικά, ο Ζέλσον Μάρτινς έσωσε την Σπόρτινγκ στις καθυστερήσεις κάνοντας στο 1-0 στο 90+1’ και κρατώντας τα όνειρα τίτλου ζωντανά για τους πρωτευουσιάνους, για να αποβληθεί και αυτός ένα λεπτό αργότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ