Φουντώνουν οι φήμες – Εκτός αποστολής ο Κριστιάνο (pic)

Φουντώνουν οι φήμες – Εκτός αποστολής ο Κριστιάνο (pic)

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα, με τις φήμες για το μέλλον του Πορτογάλου να φουντώνουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει στην Άστον Βίλα στο πλαίσιο του FA Cup, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να μην συμπεριλαμβάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή για το παιχνίδι.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως ο Πορτογάλος είχε αργήσει να μεταβεί, μαζί με τον Χάρι Μαγουάιρ, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα, ωστόσο φάνηκε πως η αιτία ήταν ότι δεν θα αγωνιζόταν στο παιχνίδι με τους «χωριάτες».

Στις δηλώσεις του στον Αγγλικό Τύπο, ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε πως ο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όμως η συγκεκριμένη απάντηση δεν… άρεσε και πολύ στα ΜΜΕ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι φήμες, για το μέλλον του 36χρονου παίκτη στον σύλλογο, έχουν φουντώσει, ειδικά μετά την επίσκεψη του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, στο Μάντσεστερ, ώστε να γίνει η απαραίτητη κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ