Σκεντερμπέου : Δεκαετής αποκλεισμός από την UEFA για στημένα ματς

Σκεντερμπέου : Δεκαετής αποκλεισμός από την UEFA για στημένα ματς

Η UEFA επέβαλε στην Σκεντερμπέου τη μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία για το στήσιμο αγώνων σε Champions League και Europa League.

Τη μεγαλύτερη ποινή στην ιστορία, επέβαλε η UEFA στη Σκεντερμπέου, για το στήσιμο των αγώνων. Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έκανε δεκτή την εισήγηση του Βέλγου Επιθεωρητή της Επιτροπής Ηθικής της UEFA, Καρλ Ντοντ, στην Πειθαρχική Επιτροπή της, και τιμώρησε τον αλβανικό σύλλογο με δεκαετή αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση! Παράλληλα η ομάδα καλείται να πληρώσει και πρόστιμο μαμούθ, ύψους 1.000.000 ευρώ.

Η πρωταθλήτρια Αλβανίας έξι σερί σεζόν από το 2010-2011 μέχρι το 2016 θεωρήθηκε ύποπτη για στήσιμο τουλάχιστον 50 αγώνων. Αναφερόμαστε σε φιλικά, ματς του αλβανικού πρωταθλήματος, ακόμη και αγώνες του Champions League και του Europa League, αγώνες στους οποίους η έρευνα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας έριξε το μεγαλύτερο βάρος.

Τελευταία ελπίδα της Σκεντερμπέου είναι η προσφυγή στο C AS, την ώρα που αναμένονται ακόμη πιο έντονες οι αντιδράσεις των οπαδών της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ