«Τρία εκατ. δίνει η Λιντς για τον Οφόε»

«Τρία εκατ. δίνει η Λιντς για τον Οφόε»

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα voetbalkrant η Λιντς είναι διατεθειμένη να εκταμιεύσει ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων για να κάνει δικό της τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε τον οποίο παράλληλα «φλερτάρουν» Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Με στόχο το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ θέτουν τους μεταγραφικούς τους στόχους και σχεδιάζουν τις… προσφορές. Ένας εκ των πρώτων επιλαχόντων είναι και ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού Βάντις Οτζίτζα Οφόε

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους το περασμένο καλοκαίρι μετά από εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας Μπεσνίκ Χάσι σκόραρε 4 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ στις συνολικά 28 συμμετοχές του με τους Πειραιώτες φέτος. Στην επικείμενη όμως αγωνιστική σεζόν ο Βέλγος καλείται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς ο Ολυμπιακός της επανεκκίνησης δεν τον υπολογίζει.

Ο Βέλγος έχει υπηρετήσει τόσο την Άντερλεχτ (2007-08) όσο και την Κλαμπ Μπριζ (2009-2014) κατά το παρελθόν, αλλά αμφότερες θα πρέπει να ανταγωνιστούν την προσφορά της Λιντς. Σύμφωνα με το voetbalkrant το οποίο επικαλείται πληροφορίες του Polish Sportowe Fakty ο Ολυμπιακός αξιώνει 3 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ένα ποσό το οποίο ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται διατεθειμένος να δαπανήσει!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν 2,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν από την Λέγκια Βαρσοβίας, ως εκ τούτου όλοι οι υποψήφιοι… μνηστήρες πρέπει να καταθέσουν αντάξιες προσφορές για να πείσουν τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ