A Bola : Κοντά στην επιστροφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Σα Πίντο

A Bola : Κοντά στην επιστροφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Σα Πίντο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει φέρει ανησυχίες και ανακατατάξεις στον σύλλογο. Αφενός από τις απίστευτες τοποθετήσεις του προέδρου Μπρούνο ντε Καρβάλιο, αλλά κυρίως από την εισβολή των οπαδών στο προπονητικό κέντρο, όπου χτύπησαν τον προπονητή, Ζόρζε Ζέσους και ποδοσφαιριστές, επειδή έχασαν την έξοδο στο Champions League.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής κατηγορεί τον πρόεδρο για υπόθαλψη των επεισοδίων και απαιτεί την παραίτησή του ειδάλλως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola, οι εξελίξεις αυτές θα φέρουν την αποχώρηση του Ζεσούς από τον πάγκο της Σπόρτινγκ και ήδη υπάρχει η έτοιμη λύση του Ρικάρντο Σα Πίντο ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τη Σταντάρ Λιέγης. Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου και του ΟΦΗ εφόσον αναλάβει τα ηνία του πάγκου της Σπόρτινγκ, θα έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει στην τάξη τον σύλλογο.

Ο Σα Πίντο είχε πρόταση και από τη Ναντ ώστε να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι, αλλά ο ίδιος προτιμά την επιλογή να επιστρέψει στην πατρίδα του. Θυμίζουμε ότι έχει φορέσει τη φανέλα τους σε δύο διαφορετικά διαστήματα από το 1994 έως 1997 και από το 2000 έως το 2006, ενώ περάσει μία φορά και ως προπονητής, το 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ