Σπόρτινγκ Λισαβόνας : Ακόμα δεν πήγε και φεύγει ο Μιχαΐλοβιτς

Σπόρτινγκ Λισαβόνας : Ακόμα δεν πήγε και φεύγει ο Μιχαΐλοβιτς

Τρομερά πράγματα στη Λισαβόνα, με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μόλις μία εβδομάδα αφότου προσλήφθηκε!

Το σίριαλ που διαδραματίζεται στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει κι άλλο… επεισόδιο. Έπειτα από την αλλαγή στην προεδρία της ομάδας, μια ακόμη αλλαγή που θα προκαλέσει αίσθηση είναι έτοιμη να γίνει και έχει να κάνει με τον προπονητή.

Ειδικότερα, πριν μια εβδομάδα ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανακοινώθηκε, αλλά τώρα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου! Σύμφωνα με πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης η διοίκηση του Σόουζα Σίντρα θέλει να απομακρύνει τον 49χρονο Σέρβο προπονητή με αφορμή κάποιους όρους στη συμφωνία που θεωρούνται ότι δεν συμφέρουν τον σύλλογο. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ για 3 χρόνια θεωρήθηκε ασύμφορη συμφωνία και έτσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν πριν καν αναλάβει ο Μιχαΐλοβιτς.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για ύπαρξη όρου νομικής άποψης για ακύρωση της συμφωνίας που δεν προβλέπει αποζημίωση του προπονητή. Όσο για τον επικείμενο αντικαταστάτη του, ακούγεται πως είναι ο Αουγκούστο Ινάσιο, που πέρασε από τον Ιωνικό πριν 11 χρόνια και το 2000 είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Σπόρτινγκ όταν αγωνιζόταν στη Λισαβόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ