Οι δύο δρόμοι του Σάμαρη: Η Μπενφίκα και το «χρυσάφι» της Λοκομοτίβ!

Οι δύο δρόμοι του Σάμαρη: Η Μπενφίκα και το «χρυσάφι» της Λοκομοτίβ!

Το καλοκαίρι του 2014 η Μπενφίκα «χρύσωσε» τον Ολυμπιακό και έκανε δικό της τον Ανδρέα Σάμαρη έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ο Ελληνας μέσος αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους αετούς της Λισαβόνας και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 135 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από […]

Το καλοκαίρι του 2014 η Μπενφίκα «χρύσωσε» τον Ολυμπιακό και έκανε δικό της τον Ανδρέα Σάμαρη έναντι 10 εκατ. ευρώ. Ο Ελληνας μέσος αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους αετούς της Λισαβόνας και έχει πραγματοποιήσει συνολικά 135 συμμετοχές.

Το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό το αμέσως επόμενο διάστημα να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ενας από τους συλλόγους που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του 29χρονου χαφ είναι η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι άνθρωποι της ρώσικης ομάδας θεωρούν ότι ο Ανδρεάς Σάμαρης έχει την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία για να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της Λοκομοτίβ. Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, είναι διατεθειμένοι να δώσουν 10.000.000 € στην Μπενφίκα, προκειμένου να αποκτήσουν τον διεθνή άσο.

Την ίδια ώρα τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Σάμαρης βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ρουί Βιτόρια ενόψει της νέας σεζόν. Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού θα λάβει μέρος κανονικά στην προετοιμασία των «αετών» και θα πουληθεί μόνο εάν έρθει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί τη διοίκηση της Μπενφίκα.

Την περσινή σεζόν ο Σάμαρης αγωνίστηκε συνολικά σε 25 παιχνίδια με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας και πέτυχε 1 γκολ. Ο Ελληνας άσος ήταν η δεύτερη επιλογή πίσω από τον επίσης πρώην «ερυθρόλευκο» Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος έπαιξε σε 35 παιχνίδια και ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της περσινή ομάδας της Μπενφίκα.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=3WSIUUn_xOE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ