Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου

Ο 27χρονος μέσος υπέγραψε για δύο χρόνια στην κυπριακή ομάδα.

Στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Σάββας Γκέντσογλου. Η κυπριακή ομάδα το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου μέσου, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε στην Κροατία με τα χρώματα της Χάιντουκ.

Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ υπέγραψε για δύο χρόνια στην ομάδα της Λευκωσίας και επέλεξε τον αριθμό «6». Ο Γκέντσογλου πέρσι πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την κροατική ομάδα και είχε 2 γκολ και 5 ασίστ.

Εκτός από την ΑΕΚ και την Χάιντουκ, ο Γκέντσογλου στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη και Μπάρι. Πλέον θα αγωνίζεται στην Κύπρο, με τον 27χρονο να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Η συνεργασία είναι διετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2020. Ο Γκέντσογλου επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 6.

Καλωσορίζουμε τον Σάββα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ