Ντε Μπρούιν: «Οι ομάδες του Μάντσεστερ θα παλέψουν για το πρωτάθλημα»

Ντε Μπρούιν: «Οι ομάδες του Μάντσεστερ θα παλέψουν για το πρωτάθλημα»

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος με 22 και 20 βαθμούς αντίστοιχα κι ο Ντε Μπρούιν δήλωσε πως θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Ο παίκτης της Σίτι τόνισε στο ESPN: «Μέχρι στιγμής, οι ομάδες του Μάντσεστερ είναι φαβορί αλλά όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Αν χάσεις δύο παιχνίδια, […]

Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος με 22 και 20 βαθμούς αντίστοιχα κι ο Ντε Μπρούιν δήλωσε πως θα έχουν τον πρώτο λόγο για τον τίτλο.

Ο παίκτης της Σίτι τόνισε στο ESPN: «Μέχρι στιγμής, οι ομάδες του Μάντσεστερ είναι φαβορί αλλά όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Αν χάσεις δύο παιχνίδια, μπορεί να υποχωρήσεις στη βαθμολογία επομένως είναι νωρίς. Ελπίζουμε, παρ’ όλα αυτά, αυτή η κατάσταση να διατηρηθεί».

Σε σχέση με την περσινή σεζόν, ο Ντε Μπρούιν θεωρεί πως η απόδοση της Σίτι βελτιώθηκε ιδίως στα ντέρμπι γι’ αυτό κι είναι πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ: «Νομίζω ότι πέρσι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά όχι στα μεγάλα παιχνίδια, δεν νικήσαμε. Αυτή τη στιγμή, παίζουμε λίγο καλύτερα και χτίζουμε πάνω σε ό,τι κάναμε πέρσι. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να παίζουμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ